top of page

ALGEMENE VOORWAARDEN

HUISREGELS FORSAKEN ESCAPE ROOM

- Forsaken Escape Room houdt zich niet verantwoordelijk voor diefstal en/of beschadiging aan persoonlijke eigendommen. Er zijn kluisjes aanwezig om waardevolle spullen in op te bergen. Eventueel lichamelijk letsel opgelopen tijdens een bezoek aan Forsaken Escape Room kan niet worden verhaald op het bedrijf.

- Het spelen van Forsaken Escape Room is geheel op eigen risico.

- Het is niet toegestaan om Forsaken Escape Room te spelen onder invloed van alcohol of drugs.

- Te laat komen kan resulteren in een korte speeltijd.

 

TIJDENS DE ESCAPE ROOM

- Het is niet toegestaan dingen te forceren of kapot te maken. Gemaakte kosten van gemoed willig dingen te forceren of kapot te maken kunnen verhaald worden op de deelnemers van de Escape Room.

- Voor het veranderen van codesloten staat een boete van €25,-.

RESERVERING

- Bij het maken van een reservering sturen wij altijd een bevestiginsmail. Het is mogelijk dat deze in de spam folder terecht komt. Als u een reservering heeft gemaakt maar geen bevestigingsmail heeft gekregen neem dan zo snel mogelijk contact op. Er kan 48 uur van tevoren kosteloos geannuleerd worden. Annuleren kan alleen via email.

- Voor annulering van 48 tot 24 uur van tevoren brengen wij €25,- van de kosten in rekening.

- Voor het niet komen opdagen of voor annulering binnen 24 uur voor aanvangstijd brengen wij 100% van de kosten in rekening. de kosten worden volledig verhaald op de boeker.

- Forsaken Escape Room heeft tot 24 uur na het maken van een reservering het recht om de gemaakte reservering toch te annuleren.

- Op feestdagen & in schoolvakanties rekenen wij altijd weekendtarief.

bottom of page