wachtruimte mensen.jpg

FAQ

Veelgestelde vragen

Kan ik de escape room spelen als ik jonger ben dan de minimumleeftijd?


Ja dat kan, mits je onder begeleiding bent van twee volwassenen. Geef dit bij de reservering wel even aan bij het vak "opmerkingen", dan kunnen wij er rekening mee houden.
Zijn de kamers ook in het Engels te spelen?


Jazeker! Zowel "The Classroom" als "The Clinic" zijn in het Engels te spelen. Vul bij het reserveren bij "Opmerkingen" in dat je de kamer graag in het Engels zou willen spelen.
Waar is Forsaken Escape Room gevestigd?


Forsaken Escape Room is gevestigd in Deventer. Voor de navigatie: Zutphenseweg 6, 7418AJ.
Wij zijn met meer dan het aantal personen dan de kamer aangeeft. Kan dit?


Wij hebben op het moment twee kamers. Er zouden dus twee groepen tegelijk kunnen spelen (max 14 personen). Is de groep groter dan 14 personen dan hebben wij eventueel een leuke wachtruimte waar ondertussen spelletjes gespeeld kunnen worden voor de wachtende groep(en).
Welke maatregelen hanteren jullie voor COVID-19?


We ontvangen op dit moment maximaal 6 personen uit hetzelfde huishouden. Mocht je niet uit hetzelfde huishouden komen, dan geldt een maximaal aantal van 4 personen per boeking. In de kamers kan 1,5 m afstand gehouden worden. De kamers worden tussendoor gedesinfecteerd. Ook vragen we aan mensen of ze hun handen willen wassen of desinfecteren bij binnenkomst. We adviseren het dragen van mondkapjes tijdens het spelen, maar dit verplichten we niet.
Komen er acteurs in voor?


Beide kamers kunnen als spannend worden ervaren. In The Classroom komen geen acteurs voor. Bij The Clinic maken we ook geen gebruik van acteurs, maar je bent niet helemaal alleen in de kamer... Geen zorgen, er zal niemand te dicht in de buurt komen, of je aanraken. Mocht je hier absoluut niet van houden, geef dit dan aan bij de reservering in het opmerkingenveld.
Ik ben ergens echt heel erg bang voor en ik ben bang dat het in de kamer voorkomt en ik wil dit van te voren graag weten. Kan dit?


Als je ergens heel erg bang voor bent en je wilt weten of het voorkomt, dan kan je het altijd even neerzetten bij het opmerkingenveld bij de reservering. Dan kunnen wij er rekening mee houden. Mocht je het snel willen weten, dan kan je ons altijd even bellen of mailen.
Ik heb epilepsie, kan ik alsnog de kamers komen spelen?


The Classroom kan je spelen zonder je zorgen te maken. Hier komen geen knipperende lichten in voor. Bij The Clinic komen er wel knipperende lichten naar voren op een bepaald moment. Spelen is op eigen risico.
Kan ik een cadeaubon kopen bij jullie?


Ja dat kan. Neem even contact met ons op via het contactformulier.
Is er iets te doen als we even moeten wachten voor de tijd?


Jazeker! Onze wachtruimte heeft een upgrade gekregen. Je kan verschillende spellen spelen. Je kan bijvoorbeeld poolen, verschillende kleine spelletjes spelen of je vermaken met de Nintendo Switch.
Hebben jullie wat te eten en te drinken?


Jazeker. Drankjes kan je zelf pakken, want dat is zelfservice. Wil je snacks, zoals bittergarnituur, vraag dit dan even aan een van de werknemers. Zij maken dit graag voor je klaar. De prijslijst is te vinden in de wachtruimte.
Waar kan ik jullie algemene voorwaarden vinden?


Klik hier.